Nu vă dau prea multe amănunte acum, iată doar afișul manifestării:

 

Afis lansare Paladin

Voi reveni cu fotografii de la fața locului, iar despre cărți și despre alte lucruri legate de acest brand nou-nouț și plin de ambiții mai multe amănunte în articolul următor și în ediția de sâmbătă, 23 februarie 2013, a emisiunii EXPLORATORII LUMII DE MÂINE, dedicată în întregime subiectului. Stați pe-aproape de blog și mergeți la lansare, o să merite din plin!

*******************************

LATER EDIT: Cam târziu, pentru că momentan nu sunt în București și e mai greu cu internetul pe-aici pe unde mă aflu, iaca niște poze de la celebra lansare. spre oftica prietenului Mike (a se vedea comentariile ce urmează) 🙂 :

Foto 01 Bastilia

Foto 02 Bastilia

Foto 03 Bastilia

Foto 04 Bastilia

Foto 05 Bastilia

Foto 06 Bastilia

Foto 07 Bastilia

Foto 08 Bastilia

Foto 09 Bastilia

Foto 10 Bastilia

Foto 11 Bastilia

Foto 12 Bastilia

I-ați recunoscut pe toți cei menționați pe afiș, plus o mulțime de fani, scriitori, redactori, traducători etc. După spusele Băbutzei SF (autoarea fotografiilor de mai sus) a fost frumos, interesant, stilat și – mai ales – s-a terminat cu o agapă la restaurantul Giotto. Așa lansare, mai da! Păcat că – vorba lui Mike – au lipsit motanii din dotare. Dar cine știe? Poate data viitoare…

Lăsând gluma la o parte, vă aștept sâmbătă, așa cum v-am anunțat. Dacă n-ați fost la lansare, veți avea atunci ocazia să aflați o  mulțime dintre lucrurile discutate acolo – și altele în plus!

Al vostru,

Moshul SF