Dacă vă uitați la ora postării, o să vă dați seama că iar n-am timp să scriu mare lucru, dacă vreau să apucați să aruncați un ochi aici în timpul cafeluței de dimineață. Așa că vă las să-l ascultați după ora 13:20 pe invitatul meu, Liviu Surugiu, care o să vă povestească un pic despre cele două întâlniri din septembrie ale sefiștilor, fiind prezent la amândouă: RomCon-ul de la Reșița din 7-9 septembrie și Sci+Fi Fest de la București din 15-16 septembrie.

Din păcate, de la RomCon nu am poze, pentru că n-am reușit să ajung, vă arăt doar afișul și o fotografie a lui Daniel Timariu cu câțiva participanți:

Romcon-2018 afis  Romcon 1

Pentru Sci+Fi Fest, am apelat atât la propriul telefon, cât și la Tudor Panait:

SciFiFest afis  SciFiFest 1

SciFiFest 2  SciFiFest 3

SciFiFest 4  SciFiFest 5

SciFiFest 6  SciFiFest 7

Lansarea cărții mele a avut o avanpremieră sâmbătă, pentru că tot eram cu toții acolo și scaunele rămăseseră (relativ) uscate. Duminică însă, era atâta apă în jurul scenei încât am rămas la standul editurii, unde lucrurile stăteau doar cu puțin mai bine (poza de aici îi aparține lui Traian Bădulescu).

Lansare 1  Lansare 2

Una peste alta, ploaia a încurcat puțin lucrurile, dar nu de tot, iar cei care nu s-au speriat de ea n-au avut motive de regret.

La revedere.

Cristina Ghidoveanu

Reclame