Afis-Final-Frontier-7Odată cu vremea, se „încălzește” și fandomul, care se pregătește pentru primul eveniment important din 2018: Târgul de carte SF și Fantasy Final Frontier, organizat ca de obicei de Bookblog.ro și care anul acesta va avea loc la Universitatea Dimitrie Cantemir, în apropiere de stația de metrou Timpuri Noi. Ne așteaptă participanți și evenimente interesante, dar deocamdată vreau să vă aduc aminte doar de fan-clubul Tolkien, care nu participă pentru prima oară la târg și care va organiza din nou cursuri de limba elfă și ne va încânta cu obiecte din lumea magică a Comitatului.

The_Lord_of_the_Rings_First_Copies

Motivul pentru care aduc vorba despre Tolkien este acela că aș dori să vă invit să ascultați un mic eseu al lui Liviu Radu, care oferă o perspectivă originală și surprinzătoare asupra cărților pe care le iubim cu toții. Materialul a fost citit de Ștefan Ghidoveanu, așa că dacă vă era dor de vocea lui, aveți un motiv în plus să ascultați joi Exploratorii. Poate vă convinge să învățați limba elfă.

Tengwar_sindarin

Sper să ne întâlnim pe undele Radio România Cultural și, în carne și oase și în număr cât mai mare, săptămâna viitoare la Final Frontier.

Cristina Ghidoveanu

Reclame