Ultima rubrică Exploratorii lumii de mâine din această vară, cea din 29 iunie, nu este decât o listă de manifestări mai mult sau mai puțin legate de domeniul nostru, science fiction-ul, începând chiar cu una care s-a desfășurat deja în weekendul trecut. Nu de alta, dar ca să știți ce-avem de făcut. Iată lista:

Afis U & R 1— 22 – 25 iunie: „Colocviile regale ” desfășurate la Sinaia, cu tema „Utopie și revoluție”;

2-Colocviu Quasar— 30 iunie -2 iulie: colocviul transdisciplinar de la Iași al Clubului UNESCO Quasar din 30 iunie-2 iulie intitulat „Revoluția în cunoaștere sub auspiciile eticii”;

3-Avrig 2017—  16 – 21 iulie: Academia de Vară Samuel von Bruckental, organizată de revista Știință și Tehnică  și dedicată elevilor preocupați de știință;

4-Rasnov 2017— 20 – 23 iulie: Festivalul Science Fiction Râșnov;

— 27 – 30 Iulie: Academia de Science Fiction Asphar – Pământul Viu la Rădășeni, jud. Suceava;

— 28 iulie – 6 august: Academia de Vară Atlantykron de la Capidava, jud. Constanța;

5-Atlantykron 2017

— 1 – 3 septembrie: Convenția Națională de Science Fiction RomCon, la Râmnicu Vâlcea;

6-Romcon 2017

7-AntareSFest 2017— 8 – 10 septembrie: Festivalul de SF și Fantasy AntareSFest, organizat de clubul Antares de la Brașov.

După cum vedeți, n-avem nici o scuză dacă ne plictisim în vacanță. Sper să fiu mai harnică în vara asta și să mai postez câte ceva despre aceste evenimente și despre altele, dacă vor mai apărea. Oricum însă, vă doresc tuturor o vară minunată, iar cu rubrica Exploratorilor ne reîntâlnim la toamnă.

Cristina Ghidoveanu

Reclame