Afis AntaresLa Brașov par să fie extrem de ocupați. Sâmbătă, 22 aprilie, clubul Antares s-a întâlnit cu autorii, editorul și cărțile editurii Pavcon. Sunt deja peste 20 de titluri! Când te gândești că vara trecută vorbeam pentru prima oară despre această editură! Au fost prezenți Aurel Cărășel, Florin Purluca, Dan Ninoiu, Ovidiu Vitan și editorul, în același timp și autor, Constantin Cătălin Pavel.

În aceeași zi, librăria Librex a invitat cititorii la o întâlnire cu două scriitoare care au de-a face cu fantasticul: Monica Ramirez și Lavinia Călina.

Librex1  Librex2

Iar vineri, 28 aprilie, Anamaria Borlan de la clubul Antares vizitează cenaclul ProspectArt la București, la ședința obișnuită a acestuia de la ora 17, la clubul cultural Jean Louis Calderon.

La Jibou, unul dintre cei mai cunoscuți exegeți ai SF-ului de la noi, Györfi-Deák György, și-a adus aminte de prima iubire (a fost profesor de fizică) și a lansat luni, 24 aprilie, un volum de popularizare a științei, Fizica distractivă. Din păcate, n-am găsit pe nicăieri coperta, dar o să mai caut și o s-o pun.

EucronozaPe lângă aceste evenimente, joi, 27 aprilie, la Exploratorii lumii de mâine, Cătălin Badea-Gheracostea a făcut și prezentarea unei cărți recent apărute, Eucronoza de Sebastian A. Corn, pe care însă o s-o citesc tot eu, pentru că înregistrarea la distanță n-a mers.

Așa că ne auzim joi, ca de obicei între 13:20 și 14:30, pe Radio România Cultural.

La revedere!

Cristina Ghidoveanu

Reclame