…Cu bune și cu rele. De fapt, nu cred că a existat ceva rău. Doar multe lucruri foarte bune, cum ar fi locul unde s-a desfășurat (după părerea multora, cel mai bun de până acum), vremea (soarele, deși cam cu dinți dimineața, a strălucit tot timpul), întâlnirile cu prietenii, discuțiile „oficiale” din săli și cele neoficiale, cele mai multe în curte, publicul pasionat, copiii curioși, scriitorii, rulota din fundul curții cu limonadă și waffles, roboțeii, planetele de plastic și mai ales cărțile, multe cărți, de autori români și străini. Dar pentru că este foarte târziu, de fapt atât de târziu încât e deja devreme, o să vă arăt acum doar niște poze, pentru că despre cărți vom mai vorbi probabil de-a lungul timpului.

                 Casa Artelor Atelier astronomie

Targ1 Targ2 Atelier BD

Fotografia atelierului de benzi desenate aparține lui Mihai Ionut Grajdeanu, iar cele de la cele două lansări lui Alexandru Max Orbescu.

            Lansare Sebastian A. Corn Lansare Tritonic

Și ca o ultimă știre amuzantă: Liviu Surugiu, pe care l-ați putea socoti răsfățatul juriilor, după câte premii a luat în ultima vreme, iată că este și răsfățatul norocului: la tombola organizată cu ocazia târgului, a câștigat marele premiu, o figurină Assassin’s Creed. Din păcate, nu m-am gândit la timp să-i cer o fotografie a premiului, dar o să-mi corectez greșeala cât mai curând posibil.

Ascultați-ne astăzi la prânz și ne întâlnim săptămâna viitoare.

Cristina Ghidoveanu