catalinAșa cum spuneam data trecută, nu tot ce am pregătit pentru ediția aniversară a încăput în acel sfert de oră, așa că mai avem și pentru săptămâna asta o înregistrare făcută de colegul meu, Cătălin Badea-Gheracostea, de la mare distanță; sper că veți scuza imperfecțiunile datorate „țevilor” de Internet.

Cătălin face o scurtă trecere în revistă a ceea ce s-a întâmplat în literatura SF românească în anii care au trecut de la primele ediții ale Exploratorilor lumii de mâine  până astăzi. Din păcate, materialul nu a mai încăput în ediția specială de vineri, și politețea a cerut ca, în calitate de gazdă, să lase locul oaspeților.

În rubrica obișnuită de joia trecută, vă povestisem de câteva evenimente care au avut loc în săptămâna care a trecut. Iată și câteva imagini de la acele evenimente, ca să vă convingeți că au avut loc și să vă faceți o idee despre atmosferă.

 Lansarea Teodorei Matei:

teodora

Cenaclul ProspectArt, cu o participare nu prea numeroasă, dar selectă:

prospectart2 prospectart1

Lansarea lui Eugen Cadaru, cu o imagine pe care și-o doresc toți scriitorii: coadă la autografe.

eugen2

Revelionul SF 2018 de la Timișoara:revelionsf

Și Maratonul autorilor 2017 organizat de editura Pavcon:

pavcon1 pavcon2

Săptămâna asta urmează, sâmbătă, 4 februarie, începând cu ora 11:00, la 4+ Social Cafee, Gala Tritonic 2016, la care editura Tritonic își va premia autorii cei mai bine vânduți în cursul anului 2016.

La revedere.

Cristina Ghidoveanu