Joi, 26 ianuarie, vom avea o rubrică scurtă, în care va fi vorba despre cinci evenimente și un anunț. Pentru a fi și mai scurtă decât rubrica, o să folosesc poze.

tot-timpul-din-lumeMai întâi, sâmbătă, 21 ianuarie, s-a lansat cel mai nou roman al Teodorei Matei, Tot timpul din lume.

noaptea-in-oras-fara-parintiVineri, 27 ianuarie, ora 17, la București, la cenaclul ProspectArt de la centrul Jean Louis Calderon, Dănuț Ungureanu citește din romanul Noaptea în oraș, fără părinți, după care va urma o discuție despre condiția autorului de ficțiune speculativă, intitulată Kilgore Trout și ai săi.

misterioasa-scrisoare-a-domnului-teslaTot vineri, la ora 17:30, la librăria Mihai Eminescu, Eugen Cadaru își lansează proaspătul volum de proză scurtă Misterioasa scrisoare a domnului Tesla.

La Timișoara, în seara zilei de vineri, la ora 19:30, clubul Helion și cenaclul H. G. Wells se distrează la Revelionul SF 2018, cu anticipație, după obiceiul lor de mai bine de douăzeci de ani.

revelion-sf-2018-helion

Iar sâmbătă, editura Pavcon organizează o mare întâlnire între autorii editurii și cititori la hotelul Cișmigiu, între orele 10 și 20. De-a lungul a zece ore, puteți găsi un moment să treceți pe-acolo, între un hamburger la McDonald’s și un jogging prin parc. Credeți-mă, scăpați de mai multe calorii dacă aveți în spate și un rucsăcel plin cu cărți.

pavcon

Anunțul e simplu: tot vineri (zi aglomerată!), la ora 14, vă invit să deschideți fie radiourile, chiar și pe telefonul mobil, pe frecvențele Radio România Cultural din colțul vostru de țară, fie site-ul aceluiași post, pentru a asculta o ediție foarte, foarte specială a rubricii Exploratorii lumii de mâine, care va dura un întreg sfert de oră. Mai multe amănunte despre asta în articolul următor.

Pe curând.

Cristina Ghidoveanu

Reclame