Se apropie vacanța de Crăciun și, având în vedere că este iarnă și frig, ne-am gândit să vă sugerăm ceva de făcut în timp ce stați la căldurică și ascultați vântul vâjâind pe la ferestre.

flavius-ardeleanMai întâi o să vă povestim despre unul dintre tinerii scriitori ai noștri care s-a dovedit foarte harnic în ultima vreme: Flavius Ardelean, alias A. R. Deleanu, care a publicat până acum patru romane și două volume de povestiri. Asta n-ar fi ceva chiar atât de neobișnuit, dacă aceste șase volume n-ar merita toate să fie citite, ceea ce (ca să fim un pic răi) se întâmplă mai rar.

imblanzitorul-apelor  miasma   scarba-sfantului-cu-sfoara-rosie

noumenoir   acluofobia  bizaroproze

gerard-kleinȘi pentru că n-am avut la dispoziție un text destul de scurt al lui Flavius, la al doilea punct al rubricii noastre de joi, 15 decembrie, o să vă oferim o schiță a unuia dintre clasicii science fiction-ului francez, și anume Gérard Klein, un bun prieten al României, care ne-a vizitat țara de două ori. Dacă doriți să aflați mai multe despre el, puteți citi aici un interviu pe care i l-a acordat chiar prietenului nostru Traian Bădulescu, a cărui schiță ați ascultat-o în ediția trecută, în anul 2000, cu ocazia celei de-a doua vizite. Schița se numește De-a v-ați ascunselea și este citită de actrița Magdalena Cernat de la Teatrul Național din București.

Vă doresc audiție plăcută.

Cristina Ghidoveanu

Reclame