DIGITAL CAMERAAșa cum vă spuneam săptămâna trecută, sâmbătă și duminică a avut loc Târgul de Carte SF și Fantasy „Final Frontier”. Un târg de carte în timpul căruia s-au întâmplat mult mai multe lucruri decât de obicei la un simplu târg, și dacă ați aruncat o privire asupra programului de pe site-ul târgului, ați observat cu siguranță că cine ar fi vrut să fie prezent la toate lansările, discuțiile, lecturile, atelierele și restul, ar fi avut ocazia să rămână foarte fidel curei sale de slăbire, pentru că i-ar cam fi lipsit timpul pentru o pauză de masă. O metodă de a fi în mai multe locuri deodată ar fi fost de cel mai mare folos, dar din păcate nu s-a învrednicit nimeni s-o inventeze, așa că s-a descurcat fiecare cum a putut. Programul cam prea dens este însă singurul reproș care li s-ar putea aduce organizatorilor, în rest totul desfășurându-se impecabil.DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

Și pentru că o singură rubrică nu ajunge pentru a povesti  totul, mâine începem prin a vă spune care au fost cărțile cele mai căutate de la diferitele edituri.

Dar târgul s-a terminat, iar sefiștii se și apucă de altele.

12342408_787737294689471_3991658564792673678_nMai întâi, vineri, 8 aprilie, la ora 18:00, la librăria Esotera din Timișoara, Cătălin Badea-Gheracostea își va lansa culegerea sa de articole SFada cu literatura. Invitați la lansare sunt Cornel Ungureanu și Lucian-Vasile Szabo, dar despre asta n-o să auziți la Exploratori, pentru că, nu-i așa, nu prea e frumos să ne facem autopromovare. Aici însă pot să trădez „secretul”, ca să am și eu o știre în exclusivitate (și o poză mai bună ca pe Facebook, sîc!).

Iar sâmbătă, 9 aprilie, se întâlnește clubul Antares din Brașov. Printre invitați, Alexandru Lamba, Doina Roman, Michael Haulică și Bogdan Hrib. Ce vor face ei acolo puteți afla, desigur, dacă se întâmplă să vă aflați la Brașov. Dacă nu, trageți cu urechea la Radio România Cultural mâine (de fapt azi; tocmai a sosit miezul nopții), între orele 13:20 și 14:00.

Vă așteptăm la rubrica noastră obișnuită, pe unde sau online, joi, 7 aprilie. Noapte bună.

Cristina Ghidoveanu

Reclame