Afis-atelier-editia-a-6-aOdată cu vremea ceva mai frumoasă, evenimentele încep să apară. În București, sâmbătă, 5 martie, a avut loc a șasea ediție a Atelierului de confecționat povești fantastice, o întâlnire lunară susținută de scriitorul Dan Rădoiu și tânăra editură Crux Publishing, la care participă mai ales începătorii, dar nu numai.

Afis Antares

DIGITAL CAMERA

Întâlnirile de la Brașov ale scriitorului Leonard Oprea din 4 martie (cu studenții de la facultatea de litere și cu membrii cenaclului Tiuk) și 5 martie (cu membrii clubului Antares) reprezintă pretextul pentru un (ca de obicei, mult prea scurt) portret al autorului, care a venit în fața publicului cu cele mai noi cărți ale sale, Noi domenii interzise, apărută la editura Tracus Arte, și Trilogia lui Theophil Magus, de la Eikon.

Brasov1

Brasov2Noi domenii interziseTrilogia lui Teophil MagusCititorii îi vor putea întâlni pe veteranii genului nostru favorit (Dan Doboș, George Ceaușu, Dănuț Ungureanu, Michael Haulică și, din nou, Leonard Oprea) și la Iași, la Târgul de carte Librex, care a început astăzi și va dura până duminică, 13 martie.

Prin urmare, a venit primăvara și în calendarul SF, așa că stați cu urechile ciulite la rubrica noastră din fiecare joi, între orele 13:20 și 14:00, pe Radio România Cultural, ca să auziți ultimele noutăți și, poate, o sugestie pentru cum v-ați putea petrece o după-amiază plăcută de primăvară…

Pe curând,

Cristina Ghidoveanu

Reclame