Săptămâna asta se întâlnesc cele două cenacluri din București, ProspectArt (vineri, 26 februarie, la ora 17 la clubul Calderon) și Wolf’s Pack (sâmbătă, 27 februarie, ora 14, la Quantic Pub 2 din Grozăvești), ca și cel din Suceava, Clubul de Inițiativă Literară (tot sâmbătă, la ora 15), iar scriitorii Dănuț Ungureanu și Marian Truță se vor întâlni, tot vineri și sâmbătă, cu cititorii din Craiova și Timișoara.

Turneu Mineral

Despre aceste întâlniri vom pomeni joi, 25 februarie, la rubrica Exploratorii lumii de mâine, difuzată între orele 13:20 și 14:00 pe Radio România Cultural, în cadrul emisiunii Știința în cuvinte potrivite.

Zona zeroȘi tot joi, ca urmare a lansării din 20 februarie de la Brașov a romanului Laviniei Călina, Zona zero, vom vorbi (puțin, asta e, dar vom mai continua și altă dată) și despre pătrunderea în literatura imaginarului din România a motivului zombi.Invazia zombi

Și cam asta a fost luna februarie. Vă așteptăm și în martie, cu noi știri și comentarii care sperăm să vă trezească interesul și să vă facă plăcere.

Pe săptămâna viitoare.

Cristina Ghidoveanu

Reclame