Toată lumea e cuprinsă de febra sărbătorilor de iarnă. Sau aproape toată. De exemplu, Corina Negrea și Dan Manolache vor vorbi în cuvinte potrivite despre știință și joi, 24 decembrie, chiar în ajunul Crăciunului. Prin urmare vom fi prezenți și noi în emisie cu rubrica Exploratorii lumii de mâine.

Marian ComanDacă nu sunteți prea ocupați cu sarmalele și cozonacii, sperăm că veți reuși să deschideți un aparat de radio (sau un calculator) între orele 13:20 și 14:00, pentru a primi, în formă sonoră, cadoul pe care vi l-a pregătit talentatul scriitor Marian Coman, cu ajutorul vechiului nostru colaborator, actorul Eugen Cristea de la Teatrul Național din București. O foarte scurtă povestire, nu foarte veselă, în ciuda limbajului ireverențios, dar care sperăm să vă placă (și să nu vă sperie prea tare — v-am făcut curioși?).

Ca să vă dau o idee despre variatele preocupări ale autorului nostru, vă arăt aici câteva coperte de cărți:

Nopti albe, zile negre

Pageflex Persona [document: PRS0000038_00056]

 Teoria flegmei

FingersHaiganuIar pasionații de bandă desenată îi pot găsi numele în revistele de profil Harap Alb continuă și Tinerețe fără bătrânețe, în calitate de (ce altceva putea face un scriitor?) scenarist.

Și pentru că este ultima noastră întâlnire din acest an, vă dorim tuturor sărbători fericite și un 2016 mai bun, mai plin de vești bune și mai prosper decât 2015.

La mulți ani!

Echipa Exploratorii lumii de mâine,

Cătălin Badea-Gheracostea și Cristina Ghidoveanu

Reclame