„Pentru că nu toţi câinii au făcut asta, ci câţiva câini. Pentru că atunci când un român, un ţigan sau un ungur fură va fi el închis şi nu toţi românii, ţiganii sau ungurii. Pentru că politicienii români au mai multe victime dar nu i-a eutanasiat nimeni.” – de la Balin Feri citire (și el, ca și mine, posesor de mâțe!!!)

Deforestation

The fate of stray dogs in Romania looks horribly dark. Please continue to sign the petitions and invite friend to take the pledge

Dear friends,
Since the tragic accident, where a 4 years old child lost his life, the Romanian media started a horrible campaign to manipulate the population, incite people to hate and acts of cruelty towards animals, and made some elected officials to start talking about KILLING all dogs in public shelters, ALTHOUGH it still is illegal.
I beg you to sign the petitions and this one in particular, a new petition created especially for the poor stray dogs in Romania by Occupy for Animals.

http://links.causes.com/s/clMaDa?r=Gpb3

In this article they inform about the poisoning of tens of dogs in Moreni as revenge for the tragic accident in Bucharest.
http://links.causes.com/s/clMaDi?r=Gpb3

Here, the Mayor of Timisoara pledges to EXTERMINATE all packs of dogs from the city.
http://links.causes.com/s/clMaDt?r=Gpb3

The Mayor of Bucharest decided to start killing the dogs which are now in the public shelters, starting next week…
http://links.causes.com/s/clMaDC?r=Gpb3

There are still so many unanswered questions regarding the accident, because those two poor little children, wondered around all alone, in that park until they got on a construction site which was a private property – fenced – …and so far nobody questioned in any way, form or shape the person who basically let them go wherever they wanted.
Anyways, we still hope that this hysteria launched by the media will not poison people reason, conscience, humanity and civility… and , in the end, they will decide NOT to start a blood shed and a slaughter of the innocent.
Thank you all so much, for taking the pledge… PLEASE sign and share this petition too, and make it viral !
God Bless you All !

iH

Și ca o concluzie, de foarte multe ori animalele sunt mai umane decât oamenii. Iată și câteva exemple:

antirasism

Avatar moshulsf

gotiron

Passion_by_BveE

292566_401706436548828_282674988_n

SONNE

untitled 15

image025

image014

image001

image024

image011

image034

image015

image012

image018

image020

image017

image019

image013

image016

image029

prietenie

Mata si maimuta

Aș mai putea să vă dau sute de exemple care să ducă la aceeași concluzie: DACĂ ANIMALELE SE POARTĂ AȘA CUM SE POARTĂ, ESTE NUMAI VINA OMULUI !!! Sau a anumitor oameni. Este trist că ajung să moară copii pentru ca autoritățile să miște un deget, spunând că au pus în acest fel toți mușchii la treabă… Începută pe vremea lui Ceaușescu, odată cu demolarea cartierelor patriarhale ale Bucureștiului, problema maidanezilor s-a perpetuat vreme de decenii și nimeni dintre cei ajunși la putere și care au capacitatea de decizie n-a făcut nimic pentru rezolvarea ei. Mai mult, criza economică și sărăcia lucie care stăpânesc în prezent România a agravat și mai mult problema, mulți stăpâni de animale fiind nevoiți să renunțe la acestea pentru că nu mai au cu ce le întreține.

NU ANIMALELE SUNT PROBLEMA, DOMNILOR, CI SOCIETATEA STRÂMBĂ ÎN CARE SUPRAVIEȚUIM !!! NU OMORÂȚI PATRUPEDELE DOAR PENTRU A VĂ ACOPERI INCOMPETENȚA, PROSTIA, LĂCOMIA ȘI LAȘITATEA !!!

Și al naibii să fiu dacă n-am să fac tot ce-mi stă în putință ca animalele din țara și de pe planeta asta să aibă și în viitor locul pe care-l merită în singurul loc din Universul cunoscut până în prezent unde există VIAȚĂ !!! O viață pe care ele o merită. Dar noi?