Păi, dacă tot e vremea politicii, s-o tragem și noi cât se mai poate, că dup-aia la ce bun? Prin urmare…

Lumea este foarte inflamată – și pe bună dreptate – de hotărârea USL de a negocia cu UDMR, în scopuri a căror finalitate n-a fost anunțată încă. Că USL n-are nevoie de voturile UDMR este foarte clar. Că UDMR a devenit o marotă a tuturor guvernelor postdecembriste de după 1989 pentru a câștiga favorurile Uniunii Europene este iarăși o chestiune de notorietate. Acum, vorba lui Lenin, ce-i de făcut?

Argumente anti-UDMR: 1) Duplicitatea dovedită vreme de 22 de ani; indiferent cine a fost la guvernare, UDMR-ul a fost alături de respectiva grupare politică, fără să-i pese de orientarea ei politică. Ce s-ar fi întâmplat însă dacă în România ar fi ajuns la guvernare un partid fascist sau terorist? Ce-ar fi făcut atunci UDMR-ul? Răspuns: ceea ce știe!

2) Ceea ce nu se poate ierta însă acestei organizații etnice – care nu este partid politic, rețineți! – e faptul că a fost de partea lui traian băsescu și a PDL în momentele cele mai negre ale istoriei noastre contemporane. Pentru a-și proteja privilegiile, acești inși (situați la adăpostul a patru inițiale) au semnat sau au fost părtași la adoptarea unor legi prin care ȘI maghiarii din România au pierdut 25% din leafă, 15% din pensii și nșpe la sută din diverse ajutoare sociale.

images

Cum ai putea atunci să faci o alianță cu asemenea indivizi, se întreabă, pe bună dreptate, majoritatea românilor. Ei bine, după cum se vede cu ochiul liber la televizor – după declarațiile capilor USL – totul e posibil.

Argumente pro-UDMR: 1) Simplu, pentru a închide gura  ungurilor din Ungaria și a fanilor ungurilor din UE. 2) Pentru că ungurii sunt loiali până și în trădare. Dacă au promis ceva, se vor ține de acel ceva până la capăt. Ceea ce – în cazul nostru, al românilor – nu se poate spune…

Finalul: Ponta & comp. o vor lua în barbă (și încă foarte urât!) dacă vor bate laba cu UDMR-ul. C-așa gândesc românii… N-o să-i împușcăm pe unguri, că nu ne stă în fire. Dar să stea o perioadă pe tușă, asta da, se poate – și chiar este de dorit! Atât pentru unii români, cât și pentru unii maghiari…

Să fiți iubiți!

P.S.: Despre UNPR, ce să mai vorbim? Titlul articolului spune suficient… Norocul lor este că vor fi asimilați de PSD. Și ghinionul PSD-ului că acceptă așa ceva!

Înjurăturile, masa și dansul sunt binevenite pe acest blog!!!! Aștept…

1301496422_f79bdf345147488