Mâine, la primele orele ale amiezii, Parlamentul României se va reuni pentru a lua la cunoștință despre hotărârea CCR referitoare la referendumul din 29.07.2012 cu privire la suspendarea dictatorului traian basescu. Vom vedea atunci dacă ultimul bastion al democrației din România actuală este doar o adunătură de oi fricoase sau de lupi în piei de oaie, care, pentru interese proprii, vor abandona voința electorală a 8,46 milioane de cetățeni români, sau dacă aleșii POPORULUI (și n-ar trebui să uite asta!) vor avea „coaie” – cum se spune în popor – să spună NU unei mistificări de dimensiuni istorice și să trimită înapoi la Curte, pentru reanalizare, o decizie mincinoasă și până la urmă ilegală.

Nu știu dacă Parlamentul va reuși să reziste presiunii externe, în această epocă de sclavagism economic generalizat, dar nici presiunii venite din interior, cu atât mai mult cu cât ceea ce spuneam într-o postare anterioară, privind apariția disensiunilor în cadrul USL, pare să înceapă a se adeveri: PNL susține – după spusele unor membri ai săi – ideea luptei în continuare pentru suspendarea și demiterea dictatorului, în timp ce PSD-ul tace și arată că este mai înclinat să cedeze și gata! Și se mai întrebă de ce poporul român îl taxează ca pe un partid slab, plin de contradicții și înțesat de oportuniști, de interesați și de fricoși…

Nu știu cum va fi mâine, dar știu cum a fost și cum va fi și în continuare „lumea lui băsescu”. Iat-o:

„Moderatorul” suprem al României (2004-2012)

Trei „prieteni” ai României – UE, Germania, SUA – și mijloacele lor de convingere

O lume de cuvinte batjocorește România

Corul triluitorilor propagandei băsiste

Justiția tricefală împotriva poporului român

Portret de harpie europarlamentară portocalie

Învățământul, așa cum l-ar vrea dictatorul

Reforma sănătății, în viziunea băsescu-pedele

Salutări din lumea spitalelor băsiste reformate!

În curând, și la noi, superproducția „End of Freedom”

Dormi liniștit, serviciile secrete te (supra)veghează!

Adevăratul chip al coabitării

Copiii nației, așa cum i-ar vrea băsescu-UE-pedele

In memoriam a 8,4 milioane de voturi ale alegătorilor onești

Ultimii doi români, o poză pentru eternitate

România 2014 și „cruciatul” său

Și toate acestea se vor datora unui singur om, în mintea lui bolnavă stăpân al unui întreg popor care – într-o majoritate covârșitoare – i-a spus: PLEACĂ !!! Da, dar NU TOȚI !!! Priviți-i acum atitudinea și-o să înțelegeți ce greșeală uriașă am făcut subestimându-i, pe el și pe slugile lui:

DORMI LINIȘTIT, POPOR ROMÂN, ȚI-AI SEMNAT SINGUR SENTINȚA !!!

******* Sfârșitul serialului*******

Reclame