Astăzi, democrația românească a murit pe mâna a șase indivizi din CCR, care – mai presus ca zeii, la fel ca în romanele lui H. G. Wells – și în dispreț total față de legile pe care ar trebui să le apere, nu să le încalce, au decis că 8.500.000 de români au căpătat statut de oameni invizibili !!! PRIVIȚI-I, ÎN TOATĂ SPLENDOAREA:

AUGUSTIN ZEGREAN, președintele CCR

MIRCEA ȘTEFAN MINEA

IULIA ANTOANELLA MOTOC

PETRE LĂZĂROIU

PUSKÁS VALENTIN ZOLTÁN

și, bineînțeles, trădătoarea numărul 1 a neamului, cea care –  în urmă cu câteva săptămâni – dădea clar speranțe românilor spunând cam așa:

Aspazia Cojocaru: Trebuia anulat referendumul, totul s-a bazat pe date false

ASPAZIA COJOCARU

ACEȘTIA SUNT CEI ȘASE „ROMÂNI” CARE AU TRĂDAT ROMÂNIA ȘI CARE AU IGNORAT – CU UN DISPREȚ TOTAL PENTRU LEGE, ADEVĂR ȘI DREPTATE – VOTUL A 8,5 MILIOANE DE CETĂȚENI AI ȚĂRII, TRANSFORMAȚI BRUSC ÎN OAMENI INVIZIBILI !!! SĂ NE TRĂIEȘTI, TATAIE WELLS, EȘTI ȘI ACUM UN MARE VIZIONAR !

Vreți să știți pe câți bani ne-au vândut acești indivizi detestabili, lipsiți de coloană vertebrală, conștiință și bun-simț? Ia priviți (și nu uitați că salariile lor sunt plătite DE NOI !!!):

SALARII JUDECĂTORI CCR

V-ați lămurit, nu? Oare la cât or fi ajuns lefurile lor în 2012, an electoral?

Am pierdut o luptă, dar nu și războiul… În calitate de „om invizibil”, voi face tot ce-mi stă în putință să-l văd răsturnat pe dictator. Orice s-ar spune,  o informatoare a securității (cum se știe că a fost trădătoarea numărul 1 a țării) nu va putea face uitat un fapt, de care va trebui să ținem cont tot timpul de-acum încolo, dacă nu vrem să asistăm la disoluția esenței națiunii române:

URMEAZĂ INFERNUL… STAȚI PE-APROAPE! ÎN DOI ANI DE ZILE, POVESTIREA LUI SERGIU SOMEȘAN VA FI MAI MULT DECÂT REALITATE !!! ÎN CEEA CE MĂ PRIVEȘTE, VOI CONTINUA SĂ SCRIU PE ACEST BLOG CÂTĂ VREME VOI MAI PUTEA. CĂCI, NU PESTE MULTĂ VREME, LISTELE MONICĂI MACOVEI VOR DEPOPULA ROMÂNIA ȘI VOR UMPLE PUȘCĂRIILE CU TOȚI ACEIA CARE L-AU CRITICAT PE ILUSTRUL DICTATOR. SĂ LE MAI OFER ȘI EU UN MOTIV, CU O POZĂ LUATĂ DE PE NET:

MĂCELARUL DEMOCRAȚIEI ÎN ROMÂNIA

Și-acum, mă iertați, am treabă, trebuie să plec în Piața Universității…

Reclame