Credeți că numărul 13 poartă ghinion? Eu nu, dar după cum arată evenimentele din aceste zile, ideea poate deveni credibilă. Vă aduc aminte ce spuneam în comentariul dedicat zilei cu numărul 11: „De mâine, intrăm din nou la plesneală. Încordați-vă mușchii și stați pe-aproape, va fi grețos și mizerabil! Dar abia ne-am obișnuit, nu-i așa? Doar de vreo 22 de ani… ”  Ei bine, am greșit. Nu era vorba de 22 de ani, ci doar de ultimii 8. Acum se vede cu ochiul liber, chiar și de pe Marte… Ce n-am greșit însă este faptul că greața și mizeria se vor instala în România la rang de politică de stat, instaurată – culmea! – nu de Putere, ci de Opoziție!!! La noi, ca la nimenea!

Marți 13 nu e chiar vineri 13, dar, după cum bine se știe, marțea sunt trei ceasuri rele – ceea ce s-a și demonstrat, pentru că astăzi curticica constituțională, compusă din 9 lingăi unul mai penibil decât altul, s-a căcat pur și simplu pe ideea de justiție și de constituționalitate în România, într-un spectacol mai mult decât penibil – o mascaradă jalnică, în care, pentru acoperirea unui judecător borfaș, este sacrificat viitorul unei întregi nații! Mai mult, încălcând legile și propriile hotărâri, ca o dovadă vie de cât de incompetenți pot fi niște indivizi aflați în afara meseriei pe care pretind că o practică la cel mai înalt nivel (mă lași?), curticica respectivă a descoperit (???) – după celebrul model „iarna nu-i ca vara” – că în România se aplică legile din Germania!!! Adică, poți valida un referendum cu 6-3, dar când vine vorba de invalidare ajunge numai 5-4!!! Ce zice legea română în cazul cu pricina? Cui îi pasă? Dă-o-n mă-sa! Legea e pentru căței, nu pentru dulăi! Dulăii se pot pișa pe SUV-uri 4×4, cățeii n-au dreptul s-o facă decât pe Trabanturi sau – în cazuri excepționale – pe Dacii incluse în programul „Rabla”… C-așa la noi! Cred însă că, înainte de a continua, trebuie să-i mai vedem la mutră pe cei nouă indivizi care se cred mai presus de poporul român care le plătește lunar niște lefuri uriașe, ce ar putea ține în viață două-trei familii medii de români, vreme de trei luni! Priviți-i… Și nu-i uitați! Sunt mai tari decât tot poporul român – 18 sau 22 de milioane, dracu’ știe câți om fi?

Nu știu dacă puteți să vă dați seama în ce situație ne aflăm… Ne luptăm de 22 de ani să implementăm democrația într-o țară aflată  timp de 45 de ani sub călcâiul comunismului și, când colo, ce să vezi? Ne-am întors de unde-am plecat, doar că de data asta abuzurile – inimaginabile într-o democrație! – se întâmplă sub oblăduirea celor care-ar fi trebuit să garanteze traiectoria noastră tocmai spre acest statut care să ne permită integrarea într-un organism – pe care eu continuu să-l consider fals și contrafăcut – numit Uniunea Europeană.

Ei bine, prieteni, această stare de fapt trebuie să înceteze! În momentul în care noua Securitate băsistă, pe numele ei PARCHETUL GENERAL, PARCHETUL DNA și alte instituții similare, y compris CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII și CURTEA CONSTITUȚIONALĂ , trece la atac, așa cum a făcut-o în ultimele zile, nu trebuie să uităm un lucru și să ne menținem fermi pe poziție,  pentru că NOI AVEM DREPTATE! N-am făcut nimic ilegal, ne-am exercitat doar un drept constituțional, ca atare aceste instituții nu au nici o putere asupra noastră. Nu uitați că noi le plătim ca să apere legalitatea, nu s-o încalce! Și chiar dacă vor încerca să exercite presiuni sub diverse forme, NU VĂ TEMEȚI! NU AU CE SĂ VĂ FACĂ!

Relevant este un singur lucru, pe care nu trebuie să-l uitați nici un moment, pentru că asta demonstrează că nu vom fi niciodată singuri:

JOS PĂLĂRIA PENTRU ROMÂNII DIN JUDEȚUL OLT, CARE-AU AVUT CURAJUL SĂ-I HUIDUIE PE SECURIȘTII BĂSIȘTI CARE-AU VENIT SĂ-I IA LA ÎNTREBĂRI !!! ESTE ȘI ĂSTA UN ÎNCEPUT…

Și vorba ceea: „BĂSESCU, NU UITA,/ ASTA NU MAI ESTE ȚARA TA!!!”

Ia de-aici: http://www.youtube.com/watch?v=zJ_pw1iqISA

Reclame