Că Băsescu T. și-a creat în cei aproape opt ani de  domnie totalitară în România o rețea imensă de slugi gata să-i îndeplinească în orice moment dorințele paranoice și contrare oricăror legi sau instituții legale din mica noastră mare țară este un lucru de notorietate. Îi vedem zilnic la televizor, jignindu-ne bunul simț, rațiunea și existența zilnică, considerându-ne niște „viermi” numai buni de strivit sub picior sau de folosit ca masă de manevră ori „carne de tun” în marea bătălie a austerității impuse de una dintre cele mai șubrede construcții politice artificiale de la Imperiul Austro-Ungar încoace, și anume Uniunea Europeană. Îi vedem chemându-ne la Parchet, pe motive nu numai fanteziste dar și profund ilegale, arestând buletine de vot înainte de încheierea unui proces electoral (din câte știm cu toții CCR nu s-a pronunțat ÎNCĂ asupra rezultatului referendumului!), vedem cum celebra Curte Constituțională a României (care numai obiectivă nu este, având în vedere numirile politice ale membrilor săi) își schimbă de pe o zi pe alta deciziile publicate în Monitorul Oficial al României, ș.a.m.d., ș.a.m.d. România e plină de slugi și de cozi de topor, de-ai spune că ne-am întors iarăși în anii instaurării regimului comunist-stalinist, atunci când legea nu mai conta în nici un fel, când era suficient să nu placi unui mai-mare al zilei ca să ajungi direct la Canal sau la Sighet, fără ca nimeni să nu mai audă de tine după aceea.

În noaptea referendumului, ÎNAINTE DE A AFLA hotărârea CCR cu privire la rezultatele acestuia, o șleahtă de slugi ale dictatorului au fost la un pas să cadă de la ferestrele mansardei unde se află sediul de campanie al acestuia. Atâta ură față de poporul român și atâta bucurie pentru păstrarea propriilor privilegii rar mi-a fost dat să văd. Priviți-i!

De fapt, dacă vreți să-i vedeți pe cei din „eșalonul 2” ai clanului care-a siluit în ultimii aproape opt ani această țară, aveți acum ocazia în acest stop-cadru dintr-o transmisie TV:

Uitați-vă ce este afișat pe ecran și ce spune Băsescu T., asistat de clica lui. V-ați prins?

Acesta este individul care vrea să se întoarcă la conducerea României până la sfârșitul lui 2014. Ca să facă ce?

DOSARE, CĂTUȘE, PUȘCĂRII – IATĂ VIITORUL PROPUS DE BĂSESCU TRAIAN. VĂ CONVINE?

Mai gândiți-vă…

Anunțuri