Astăzi, dictatorul a demonstrat că are nevoie în mod clar de un consult medical, în clipa în care a răcnit sus și tare (s-a auzit până în Piața Gemeni, fostă Galați, credeți-mă!) că guvernul și puterea actuală primesc ordine de la postul de radio „Vocea Rusiei” !!!!! Eu sunt liber cugetător, ba chiar sceptic aș putea spune, dar astăzi clar mi-am făcut cruce – și încă una mare, căci dracu-i bătrân! Ca să poți spune o asemenea tâmpenie momumentală trebuie să fii ori prost, ori nebun. Altă explicație nu există în termenii normalității. Dar ce mai e normal când vine vorba de cetățeanul Băsescu T.?

Și pentru că nu vreau să depășesc miezul nopții cu această postare, iată un tabel care vă va da o impresie mult mai exactă despre situația în care ne aflăm:

După cum observați, rezultatele referendumului din 29 iulie 2012 ar fi putut demite ORICE PREȘEDINTE al României din ultimii 20 de ani !!!

Concluzia, pentru situația în care aflăm în prezent:

ÎN ROMÂNIA UN PREȘEDINTE POATE FI ALES CU 5,2 MILIOANE DE VOTURI „PENTRU”, DAR NU POATE FI DEMIS CU 7,4 MILIOANE DE VOTURI „CONTRA” !!! VI SE PARE NORMAL, DOMNILOR DE LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI, SINGURII VINOVAȚI DE CREAREA ACESTEI SITUAȚII ???

Și, nu uitați , domnule Suspendat, „LUAȚI DE LA NOI”: http://www.youtube.com/watch?v=zJ_pw1iqISA

Reclame