Şi totuşi…

Aflu în ultimul moment că voi avea, în cele din urmă, emisiune pe data de 25 decembrie, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Nu de alta, dar ar fi fost păcat să nu ofer cele 4 mari premii de fidelitate, pentru cei mai activi ascultători din anul 2010, într-o zi care – prin natura ei – presupune un cadru festiv. Premiile? Este vorba de nişte ditamai pacheţoaie cu cărţi oferite din toată inima de prietenii de la editurile Alexandria, Leda, Nemira şi Millenium Books (le-am trecut în ordine alfabetică, în aşa fel încât să nu se supere nimeni!)

În plus, la telefoanele deja cunoscute (021-311.12.40 şi 021-319.05.05) aştept să intraţi în direct şi să vă spuneţi părerile despre emisiune, despre invitaţi, despre prestaţia realizatorului (asta e, cu greu, dar am zis-o!) sau despre ce aţi dori să ascultaţi în anul 2011. Vom avea prezentări de cărţi, dar şi muzică electronică special compusă pentru ELM de către un tânăr muzician român. Şanse bune pentru o distracţie pe cinste…

Vă aştept, aşadar, ca în ziua de Crăciun să transformăm împreună emisiunea „Exploratorii lumii de mâine” într-o adevărată sărbătoare sefistică… Eu voi fi acolo. Dar voi?

Reclame